Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Για την φροντίδα ασθενών με καρκίνο μαστού.

Χρειάζονται καλύτερες μέθοδοι ελέγχου των οιστρογόνων για να βελτιωθεί η φροντίδα των ασθενών
Σε μία δήλωση θέσεων, η Ενδοκρινολογική Εταιρεία συνηγορεί ότι όλες οι μέθοδοι που μετρούν οιστρογόνα που παίζουν ένα σημαντικό ρόλος τη βιολογία του ανθρωπίνου σώματος, να γίνουν αναγώγιμα σε ένα σύνηθες πρότυπο.

 
Η υγεία των γυναικών πρέπει να είναι προτεραιότητα για τις δημόσιες   αγορές υγείας, αναφέρει μία νέα μελέτη.
Τα γυναικεία θέματα παίζουν σημαντικό ρόλο στην υγεία του έθνους και θα πρέπει να κατέχουν μία θέση κλειδί για όσους διαμορφώνουν πολιτική καθως διαμορφώνουν τις νέες ασφαλιστικές διατάξεις, σύμφωνα με ένα άρθρο επιστημόνων από το George Washington University School of Public Health and Health Services.


Μία απλά ανεκτή φροντίδα απο μόνη της δεν μπορεί να βοηθήσει αρκετά τους λατινικής καταγωγής να ξεπεράσουν τα εμπόδια στην φροντίδα του καρκίνου
Ένας συνδυασμός οικονομικών, πολιτιστικών και επικοινωνιακών εμποδίων συμβάλουν στο να μην έχουν καλή πρόσωαση οι λατινογενείς με καρκίνο του προστάτη στις υπηρεσίες υγείας.


Η φτώχεια της γειτονιάς και η ασφάλεια υγείας επιδρούν στη διάγνωση κατά το τελευταίο στάδιο στο ν καρκίνο του μαστού.

Μία ομάδα εποστημόνων από το North American Association of Central Cancer Registries εντάλθηκε να εξετάσει το στάδιο του καρκίνου του μαστού κατά τη διάγνωση μεταξύ 61.619 γυναικών άνω των 40 ετών σε δέκα πολιτείες της Αμερικής. Τα ευρήματα παρουσιάζονται στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού  Health & Place.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου